Списак делегата НЛ и ГЛ за сезону 2018/19

Коначан списак делегата Новосадске лиге и Градске лиге за такмичарску 2018/2019. годину, са бројевима телефона, доступан је на следећем линку:

Списак делагата Новосадске лиге и Градске лиге (погледај).

Делегати - поновљени семинар - 17. 09. 2018.

Обавештавамо делегате са листа Новосадске лиге и Градске лиге да ће поновљени семинар делегата ових лига бити одржан у понедељак, 17. септембра 2018. године, са почетком у 9:30 часова, у Техничкoj школи "Милева Марић Ајнштајн" у Новом Саду (Гагаринова 1). У оквиру семинара биће обављено тестирање и разговор са комесаром за такмичење уз објављивање и анализу резултата тестирања. Након тога, од 12:00 часова биће приређен заједнички ручак за учеснике семинара у ресторану „Двор“ у Новом Саду (Цара Душана 56).

Делегати који приступају поновљеном семинару у обавези су да уплату котизације у износу од 1.800 динара изврше на текући рачун Фудбалског савеза Града Новог Сада број 340-1835-51 са назнаком „Котизација за семинар делегата“. Приликом доласка на место одржавања семинара и евидентирања присуства, делегати су обавезни да приложе потврду о извршеној уплати, а делегатима који не приложе уплатницу неће бити омогућено приступање семинару.

Судије - поновљени семинар - 06. 09. 2018.

Обавештавамо чланове Струковне организације судија Фудбалског савеза Града Новог Сада да ће поновљени семинар судија Новосадске лиге и Градске лиге бити одржан у четвртак, 6. септембра 2018. године, са почетком у 11:00 часова на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду. Програм семинара са свим потребним информацијама и образац за лекарски преглед доступни су на следећим линковима:

Програм поновљеног семинара (погледај),

Образац за лекарски преглед (погледај).

Судије - пленарни састанак - 31. 08. 2018.

Обавештавамо судије са листа Новосадске лиге и Градске лиге да ће обавезни пленарни састанак судија, на коме ће се судијама обратити комесар за суђење обе лиге Роберт Киш – Чепеги, бити одржан у петак, 31. августа 2018. године, са почетком у 18:00 часова, у Техничкoj школи "Милева Марић Ајнштајн" у Новом Саду (Гагаринова 1). Судије које нису у могућности да присуствују овом састанку дужне су да изостанак оправдају председнику Комисије за унапређење суђења смс поруком на број телефона 060 / 6-111-200. Судије које се не одазову, односно не оправдају изостанак, неће бити делегиране у наредном периоду.

Председник КУС СОС ФСГНС

Милан Кракановић

Незванични резултати

Локација

Претрага

Линкови

Донатори