Вести

Пут ка светском првенству 2018.

Стручни штаб сениорске А мушке репрезентације Србије у фудбалу посетиће Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду.

Том приликом селектор репрезентације г-дин Славољуб Муслин одржаће предавање студентима овог факултета под називом "Пут ка светском првентству 2018" и представити најновија сазнања на тему припреме врхунских спортиста из области фудбала.

Позивамо вас да присуствујете овом јединственом догађају који ће се одржати у ЧЕТВРТАК, 01.06.2016. са почетком у 14.30 часова у амфитеатру Факултета спорта и физичког васпитања (II спрат), Универзитета у Новом Саду, Ловћенска 16.

Пут ка светском првенству 2018.

 

 

Тренери - семинар за "Ц" лиценцу

Обавештавамо спортску јавност, заинтересоване кандидате и све фудбалске тренере да ће предавање за тренере Националног "Ц" нивоа бити одржано у петак, 25. новембра 2016. године у Спортском центру "Вујадин Бошков" у Новом Саду, са почетком у 14:30 часова. 

Програм предавања и образац пријаве за Националну "Ц" лиценцу доступни су на следећим линковима:

Програм предавања за тренере Националног "Ц" нивоа (погледај),

Образац пријаве за националну "Ц" лиценцу - word (преузми),

Образац пријаве за националну "Ц" лиценцу - pdf (преузми).

Тренери - стручно предавање

Обавештавамо све тренере и спортску јавност да Струковна организације тренера Фудбалског савеза Војводине, у сарадњи са новосадским Факултетом спорта и физичког васпитања, организује стручно предавање, које ће бити одржано у петак, 14. октобра 2016. године, са почетком у 18:00 часова, у амфитеатру Факултета спорта и физичког васпитања (Ловђенска 16, Нови Сад).

Предавачи на овом скупу су ванредни професор на Катедри за колективне спортове Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду проф. др Мирослав Смајић на тему „Праћење активности фудбалера у току игре“ и селектор омладинске репрезентације Србије (У-19) Милан Косановић на тему „Освајање титуле светског првака кроз призму техничко-тактичког, физичког и психолошког аспекта – пут до победе“.

Користимо ову прилику да позовемо све тренере, спортске раднике, студенте и остале заинтересоване да овом предавању присуствују у што већем броју.

Тренери - семинар за "Ц" лиценцу

Обавештавамо спортску јавност, фудбалске тренере и заинтересоване кандидате да Фудбалски савез Војводине организује семинар за стицање националне "Ц" лиценце. Детаљније информације доступне су на следећем линку:

Обавештење о семинару за националну "Ц" лиценцу (погледај).

Тренери - важно обавештење!

 

Сви тренери који раде у својству главног или помоћног тренера у клубовима који се такмиче у Новосадској лиги и Градској лиги обавезни су да најкасније до 1. септембра 2016. године доставе своје тренерске легитимације стручној служби Фудбалског савеза Града Новог Сада (Париске комуне 38, Нови Сад) ради овере дозволе за стручно-педагошки рад.

Тренери који не испуне ову обавезу неће моћи да обављају дужност на званичним утакмицама почев од суботе, 3. септембра 2016. године.

Незванични резултати

Локација

Претрага

Линкови

Донатори