Насловна страна

ОБАВЕШТЕЊЕ

Протеклог викенда завршено је првенство у Новосадској и Градској лиги. Позната су имена клубова који су обезбедили прелазак у виши ранг такмичења, клубови који ће кроз бараж утакмице покушати да се изборе за виши ранг такмичења и клубови који су напустили такмичење.

ФК „ БОРАЦ“ Шајкаш освојио је прво место у Новосадској лиги и обезбедио пласман у ВФЛ „Југ“.

ОФК „ЈУГОВИЋ“ Каћ заузео је друго место и могућност да у бараж утакмици за попуну ВФЛ „Југ“ избори пласман у то такмичење.

ФК „ШАЈКАШ 1908“ Ковиљ, ОФК „СИРИГ“ Сириг, ФК „ВИНОГРАДАР“ Лединци, ФК „МИЛЕТИЋ“ Мошорин и ФК „ТИТЕЛ“ Тител изгубили су статус новосадског лигаша и у наредној години ће се такмичити у Градској лиги Нови Сад.

ФК “ЈЕДИНСТВО“ Госпођинцииграју бараж са трећепласираном екипом Градске лиге РФК „НОВИ САД 1921“ Нови Сад, за попуну Новосадске лиге. У случају да екипа ОФК „ ЈУГОВИЋ“ Каћкроз бараж избори место у ВФЛ „Југ“, ФК „ЈЕДИНСТВО“ Госпођинци задржавају статус новосадског лигаша, а бараж за попуну новосадске лиге игра прва следећа екипа по пласману а то је „ ФК „ШАЈКАШ 1908“ Ковиљ.

Нови чланови Новосадске лиге су ФК „ЈЕДИНСТВО“ Руменка победник Градске лиге Нови Сад и ФК „ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН“ Буковац као другопласирана екипа.

Екипа која је заузела треће место у Градској лиги Нови Сад, РФК“НОВИ САД 1921“ Нови Сад изборила је право да кроз бараж за попуну новосадске лиге постане члан новосадске лиге. Противник ће им бити екипа ФК „ЈЕДИНСТВО“ Госпођинци или ФК „ШАЈКАШ 1908“ Ковиљ, а то зависи да ли ће екипа ОФК „ЈУГОВИЋ“ Каћ успети да се пласира у виши ранг ВФЛ „Југ“.

Бараж утакмице за попуну Новосадске лиге на програму су 24. и 28. 06. 2017 године са почетком у 18,00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Незванични резултати

Локација

Претрага

Линкови

Донатори